Alhamdulillah, aku dapat free website dari WeddingKami.com .. baru2 ni aku surf internet some blog yang tulis pasal free website dari weddingkami ni.. so aku try la submit form.. alhamdulilah aku terpilih antara 50 org bakal pengantin yang majlisnya dalam bulan 11 dan 12 ni..

Aku dah isi sikit2 content yang ada.. kalau ada masa tinggalkan la ucapan utk aku k.. kat bahagian wishes tu, click kat tab add wish..

Jemput datang majlis perkahwinan aku yang tak seberapa ni.. Doakan kami bahagia hingga ke anak cucu..

Lupa pula nak bagi url web perkahwinan kami ni.. http://asmah-razif.weddingkami.com. Tinggalkan wish utk aku k.. daaa...




This entry was posted on Tuesday, November 02, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    ♥LyNnDa♥ said...

    hebat la k.as ni wt web kawen2x..huhuhu...t lin kawen wt kn la web ni

  1. ... on November 3, 2010 at 2:50 PM  
  2. cinta said...

    web dpt free la.. hikhik.. lin kawin thn bila? thn dpn la.. lalallaa

  3. ... on November 3, 2010 at 3:09 PM  
  4. notti netti said...

    dasyat nye u.....cantik blog u...salam kenal yer..

  5. ... on November 4, 2010 at 10:01 PM