Walaupun majlis aku belum lagi, tapi aku duk memikirkan tentang majlis bertandang pula ni.. aduhhh, camner ni abg.. baju belum ada utk majlis belah sana.. make up.. mak andam camner pula?

color tema majlis bertandang apa?

aduuhhh lagi..

"yelah yelah, nnti kita pegi cari baju yer syg.."
ermmm.. yelah walau dlm hati tu ada sikit rasa kurang best.. yelah cmner kalo tarikh tu fully booking.. aduhhh en.kanda.. camner kalo xde mak andam masa kenduri belah sana??

eh, nak tempah tudung pengantin utk majlis bertandang gak ker? bridal punya cantik ke nanti.. tapi budget cukup ke ni..

Baju majlis aku cmner pulak?

Aduhh akak andam.. baju saya dah siap belum ni kak? bila nak fitting ni.. aduhhh la lagi..

Aku sewa baju baru kat andaman tu.. just bagi design macamana yg aku nak.. aku harap akak tu ikut la apa yg aku nak tu.. kalau tak?? aduhhhh...

tudung pengantin utk andaman tu dah ada ke belum??? aduhhh la lagi.. camner kalau tudung tu tak cantik?? camner kalau makeup mcm burung hantu?? eiiiii, tension la lagi.. veil yg andaman sediakan tu cantik ke tak?? eh, kalau mcm ready made veil je kan biasa2 sgt.. aduhhh, cerewet cerewet..

baju nikah tu ok ke kalo pakai?? perut yg buncit tu camner nak cover, tulah diet asik kantoi jer.. arrrrggghhh... pening pening... eh, mana lotion mustajab ni nak sental lemak2 degil ni.. hahhaha..

tudung nikah cmner pulak ni.. sempat tak akak tu siapkn ni.. kali ni ok tak dgn muka aku yg tembam ni..

eh.. ala, nape cd ni tak cukup.. aduhhh.. eh, kenapa kad jemputan byk lebih ni.. eh, sticker ni cukup ke ni abg??

aduuuhhhh...

eh, cincin belum beli la abg?

emas naik??
abis tu camne nak beli cincin idaman yg dah survey hari tu?? ada offer lagi ke tak ni?? akak kata kalau ada gelang emas sekali lagi bagus.. aduhhhh..

abg, camner honeymoon kita?? dah booking belum kat resort tu.. nnti fully booked cmner??

abg.. confirm tak jurukamera kita tu?? dh byar deposit belum? ada outdoor session tak? nak outdoor kat mana? ni sekali dgn majlis bertandang ker? aduhhh..

arrggggggghhhhhhhhh..

tension!!!

kawin pun tension... aduhhh, cepatla sikit masa berlalu..

=)



This entry was posted on Thursday, November 25, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

    Femillea Boutique said...

    u jgn pening2 lah...buat slow2..hikhik..mcm i kn i buat wedding checklist...siap ngn budget sekali...

  1. ... on November 25, 2010 at 2:40 PM  
  2. liyana said...

    jgn tension2. nt jururawat naik. hehe. cool k :)

  3. ... on November 25, 2010 at 2:41 PM  
  4. cinta said...

    bukan tak buat wedding cheklist tapi byk yg last minute problem ni.. plus dgn perbelanjaan overdose.. haha..

    kertas budget dah jadi mcm budget belanjawan 2010 dah, potong sini tambah sana.. last2 sama jer, terlebih lg la..

    jerawat?? jap check muka.. eh, xde tumbuh jerawat lagi.. hikhik..

    thanks for concern... !

  5. ... on November 25, 2010 at 3:15 PM  
  6. rose said...

    saya yang baca jadi pening lak..haha

    jgn tension2..tarik nafas panjang2..hembus..heeee~

    lega x??

    insya-allah semuanya akan ok..=)

  7. ... on November 25, 2010 at 3:26 PM  
  8. cinta said...

    hehe.. tension tapi ada masa lagi layan blog dgn fb ni.. haha..

    akak2 dah bising2..xdengar xdengar!! hikhik..

  9. ... on November 25, 2010 at 3:33 PM  
  10. anaztasias aira said...

    sabar ek.. saya doakan semuanya selamat. k tarik nafas ...

  11. ... on November 25, 2010 at 5:10 PM  
  12. ♥LyNnDa♥ said...

    laaaa...mcm ne leh jd mcm tuh...
    relax tau...wat plahan2x

  13. ... on November 28, 2010 at 4:35 AM  
  14. ♥LyNnDa♥ said...

    k.as... cenyUm sket..xmo pening2x tau

  15. ... on November 28, 2010 at 4:35 AM