Hari ni aku dah gantung tirai2 kat bilik pengantin.. pasang pelmet sekali.. so entry ni ditaip dalam mood pengantin la.. lallala..

aku panjat tangga sorg2 tadi.. yelah xde sape yg nak tolong jadi sume kena buat sendiri.. nak turunkan tirai ni WAJIB aku paksa en.suami yg turunkan.. hahaha..

belum kemaskan lagi tirai2 ni.. bunga2 plastik pun belum letak lagi..

target 4hari sebelum majlis.. bilik pengantin WAJIB siap deco..

skrg sume dah kena ada dateline..

yer, progress harus cepat yer..

pasni nak fikir DIY meja makan beradap n pelamin mini pula.. kain dah beli, cuma belum jahit jer lagi.. huhuhu.. pelamin mini aku xleh ada kayu2 mcm stage tu.. abg long kata xboleh.. (family aku sgt protokol yer..) .. so aku cdg nak guna tirai yg sgt cantik plus dgn carpet yg sgt empuk.. should be ok la.. =)

aduhh.. mengantuk lar... zzZZzzzZzzZZzz dulu k... nite!



This entry was posted on Wednesday, November 24, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    Ciksue said...

    Wahh gigih..gigih..chaiyok2..
    sue pun kena deco bilik sndiri,nanti leh share bilik yg awk deco,leh kita tgk and dapatkan idea,hehe..

  1. ... on November 24, 2010 at 11:39 PM  
  2. cinta said...

    simple deco jer.. buat mana yg mampu.. asalkn ada.. =)

  3. ... on November 25, 2010 at 12:17 PM  
  4. anaztasias aira said...

    sangat gigih !! all the besh yea =)

  5. ... on November 25, 2010 at 1:50 PM  
  6. cinta said...

    thanks.. byk lagi belum settle ni.. makin cuak tengok kalendar.. xmo kira hari la.. =)

  7. ... on November 25, 2010 at 2:01 PM