Projek DIY lagi.. kali ni aku buat kalendar mini.. saiz mcm name card tu.. bahagian depan aku letak doa untuk pengantin, kat bahagian belakang ada kalendar 2011 dgn cuti2 umum kat Malaysia.. cuti2 tu aku list yang common holiday je sbb nak list semua cuti tak muat la.. =)


Kalendar mini ni aku design sendiri.. ikut tema dari kad jemputan kawin aku.. aku dah sertakan sekali kalendar mini ni dalam kad jemputan utk kwn2 aku je.. (eh, sape yg xde dlm kad jemputan tu, maknanya aku lupa nak letak.. sorry sorry)

tak print byk pun sbb aku just buat utk kawan2 aku jer.. kira limited edition la.. wat laminated gloss sama mcm kad jemputan..

korang simpan tau.. jgn buang kalendar mini aku.. huhuhu..

akak aku kata mentang2 la en.kanda tu wat printing, abis sume ko nak print yer.. hehehe.. yelah kan.. majlisku, majlismu jua kan en.kanda..

ni belum masuk projek diy taq thank you lagi, diy bunting lagi, diy penunjuk arah lagi.. huhuuhu.. semua diy kan.. sebabnya, bila buat sendiri ni actually lagi jimat..

yelah, aku kan kena budget belanjawan kawin ni.. aku suka something yang meriah tp murah.. hahaha.. so sume adalah hasil projek sendiri.. asalkan cantik dan nmpak 'mahal'..

lepas ni projek DIY bilik pengantin dgn pelamin mini pula.. haaa, jangan tak tau, aku nak wat pelamin mini aka backdrop amik gambar aku sendiri.. (aku dh cancel booking pelamin mini sbb sokseh yg kata aku membazir, huhu xmo cite la.. geram geram)

pastu kalo jadi dgn deco meja makan beradap pun aku nak DIY tau.. aduuuhhh.. gile kentang camni..

pastu paling best sekali, aku takde pun photographer utk kenduri kawin aku.. iskkhh issskkhhh, ntahla.. biar aku sendiri yg amik gambar aku sendiri.. xpe xpe.. tgh dlm proses settle kn prblem last minute ni..

eh, sume diy la kan.. sape nak order kalendar mini cute2 ni sila contact aku.. eh, mcm best kan kalo aku wat business online ni kan.. sape nak order sila2 la contact aku.. tinggal komen k.. nnti aku bg harga best!


daa sume..



This entry was posted on Monday, November 08, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    anaztasias aira said...

    dear, u wat calendar ni u letak 2011 punya date ek?

  1. ... on November 8, 2010 at 12:12 PM  
  2. cinta said...

    yup.. ikut kalendar thn depan, 2011.. sesuai la utk majlis saya yg hjg2 thn ni.. =)

  3. ... on November 8, 2010 at 1:21 PM