Sape suruh tak lari... terpaksa la korang baca edisi gedik aku ni yer.. hahah..

Hari ni mood suam2 kuku jer.. xde apa nak buat.. eh eh, bukan xde apa nak buat cuma malas nak buat apa2..

Hari ni dapat tudung pengantin yang aku tempah kat Nuur Husna.. tapi tapi... tapi akak tu tersalah bagi tudung.. aku nak color cream awning gold tapi dia hantar color putih awning silver.. huhuhu.. dah sms akak tu.. so esok aku pos balik tudung ni kat dia..

Tapi ok gak tersalah hantar sebab aku ada peluang suruh akak tu outer saiz tudung tu.. yelah aku kan cerewet.. hahah.. aku minta akak tu panjangkn sikit awning dia.. n kecikkan sikit kat bhgn bwh tudung tu.. pipi tembam mcm aku ni, kalau nak pakai tudung yg ada awning ni kena make sure awning tu smpai bawah pipi sikit.. so dia dpt tutup pipi yg tembam iteww..

tudung yg akak ni buat cantik gak.. simple tapi cantik.. suka part awning dia tu.. aku tempah tudung pengantin kain chiffon.. so sama material mcm baju nikah nanti.. kalo korang yang berminat nak tempah boleh tempah kat akak ni..

mula2 tu memang aku nak tempah kat vispera.. dah booking n dah submit detail sume.. akak vispera pun dh setuju booking slot utk tudung pengantin aku bulan 12 nanti.. tapi maybe dia terlalu byk customer kot.. aku email n sms tp xde reply.. aku ada nak buat appoinment nak jumpa tp mcm xde respond jer, so aku cancel la buat tudung nikah kat situ.. xpela.. bukan rezeki aku kot.. 2nd pilihan aku kat butik nuur ni.. simple tapi cantik.. harga pun jauh lebih murah dari vispera.. korang blh survey2 n tanya kat akak tu.. kalau korang sorg yg cerewet mcm aku pun xpe.. akak tu sudi je ikutkan kehendak korang.. haha..

tu contoh2 tudung yg akak tu buat.. aku suka sgt awning dia.. cantik dan colorful.. ada mcm2 color dan cantik2 sgt (apa kes ulang2 ayat ni.. haha).. blh pilih nk jenis kain apa.. ada yg suka tudung pengantin kain jersey kan.. ni iklan tak berbayar yer.. =)

so korang kena ada cth tudung awning yg korang rasa sgt cantik bila korang pakai n bg detail mcm panjang awning yg mcmana korang nak n besar mana kepala korang u.. eh, bukan kira diameter kepala yer. agak2 panjang dr atas dahi smpai bwh dagu la.. lebih kurang la..

nak jadi pengantin, kena berani untuk jadi CEREWET.. tapi jgn smpai terlalu over tau..

kalau edisi gedik mestilah ada gambar gedik kan.. hehe.. aku wat gmbar ni jd profile fb aku hari ni.. hahha..


test tudung pengantin yg akak tu tersalah bagi.. saya tak kotorkan tudung tu yer kak.. saya cuma amik mood pengantin jer.. ahaha.. esok saya poslaju balik tudung akak ni.. =)



This entry was posted on Sunday, November 21, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    ♥LyNnDa♥ said...

    cantekkkk...
    heheheheh mst x sbr nk kawen ni kn...ngeh2x...

  1. ... on November 22, 2010 at 3:31 PM  
  2. cinta said...

    sabar tu separuh dr iman.. haha.. ala, amik mood pengantin la.. ala lin ni.. ahahaa

  3. ... on November 22, 2010 at 3:43 PM  
  4. tentang kita said...

    hye brides to be..

    yess..cantik..

    if awak tak kisah..
    boleh bagi contact no / email / blog akak tudung awak nih

    tq

  5. ... on November 23, 2010 at 9:15 AM  
  6. cinta said...

    u blh tengok website dia.. kat artikel tu pun i ada letak link.. http://nuurhusnascollection-meeza.blogspot.com/

    rasanya kat bhgn belah kanan kat blog tu dia ada letak no phone n email address..

    =) thanks for reading my blog!..

  7. ... on November 23, 2010 at 11:01 AM