Hari ni cuti hol johor.. so johor cuti yer hari ni.. last year kan sultan johor meninggal so hari hol dah ditukar pada 22november..

Apa projek aku hari ni? ermmm.. nak siap2 pasang tirai kat bilik pengantin.. aku deco sendiri bilik pengantin aku.. mmg tak amik pakej bridal.. aku nak pasang tirai utk tutup sume dinding2 tu..

sambil2 tu aku design petunjuk arah utk majlis aku nanti.. baru teringat belum buat lagi petunjuk arah.. guna kertas a4 je.. nnti nak minta tlg en.kanda printkn n laminated sekali..

simple design jer.. wat ikut design bunting aku..

so pada kawan2 yang nak dtg majlis aku nanti.. sila perhatikan petunjuk arah yg bentuk mcm kat atas ni yer.. yg atas ni aku edit guna photoshop pulak.. rasa mcm cute kalo aku print utk album gmbar pengantin aku nanti kan.. petunjuk arah aku xde yg page curl2 tu yer..

aku taklah pasang petunjuk arah ni sepanjang jalan korang kuar tol pagoh tu.. haha.. giler kentang pulak sepanjang 41km kuar tol pagoh nmpak petunjuk arah aku ni.. kalah signboard carrefour karang.. hikhik..

insyaallah tak sesat nyer.. sila ikut peta yang aku dah sediakan tu yer..

kat peta aku tu siap kira jarak kilometer lagi.. haha.. abg aku siap sindir.. ni kalo terlebih 1meter pun tak sampai ni.. hikhik.. yelah, betul la kan.. aku kira 3kali tu.. bukan pakai tali tape ek.. aku kira guna jarak kilometer masa tgh drive.. tapi agaknya sebab aku tulis mcmni 20.6km, 2.8km.. tu yg rasa mcm skema kot..

yang penting korang selamat sampai memeriahkan majlis aku nanti... daaa...



This entry was posted on Monday, November 22, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

    wildcutecat said...

    kas as dah tak keje kat seremban lagi ke?

  1. ... on November 22, 2010 at 3:26 PM  
  2. ♥LyNnDa♥ said...

    oke2x gerenti lin x sesat...

  3. ... on November 22, 2010 at 3:31 PM  
  4. cinta said...

    x.. dah balik bpahat dah ni.. byk kena settle utk kenduri kawin nnti.. adib dgn husben dtg tau kenduri as nnti.. kad dh smpai kan?

  5. ... on November 22, 2010 at 3:41 PM  
  6. cinta said...

    senang je g umah as.. ikut peta ek.. haha.. lin dtg la pagi2.. as nikah pagi tu.. leh la jadi tukang kipas as.. hikhik

  7. ... on November 22, 2010 at 3:44 PM  
  8. wildcutecat said...

    ooo...dah keje lain lah kat batu pahat ye. insyallah kak as kalau saya sihat saya datang punya. doalah saya sihat ye...sbb memang selalu sakit-sakit skang ni.

  9. ... on November 22, 2010 at 3:50 PM  
  10. chuy4 said...

    hai.. jalan2 terjumpa ur blog.. mcam sama taste je kita.. used to use this template dulu.. pastu tarikh kita sama.. heheheh
    lagi 19 hari.. ngee~~

    salam kenal

  11. ... on November 22, 2010 at 10:04 PM  
  12. anaztasias aira said...

    dah setel satu bab kan =)

  13. ... on November 23, 2010 at 12:15 AM  
  14. cinta said...

    settle pun tapi still byk belum siap.. huhuhu.. tapi harap2 cpt2 la masa berlalu sbb xbest la asik kira hari ni..

    nak settle deco bilik pengantin n deco meja beradap.. tu yg plg besar kena settle dlm mggu ni.. =)

    wish me luck..

  15. ... on November 23, 2010 at 12:35 AM