Selamat Ulang Tahun untuk diriku sendiri.. yer aku semakin tua! huhuhu..

tapi ada banyak yang aku masih belum capai dalam hidup aku.. ada banyak perkara yang aku masih rasa aku tak dapat dan ada banyak yang aku masih perlu perolehi dlm hidup aku..

Tetiba je masa berlalu pantas je meninggalkan aku.. ermm, dan aku rasa seolah2 tertinggal jauh ke belakang.. dan tetiba je aku rasa aku nak amalkan makan jamu... hahaha, yelah biar awet muda sentiasa.. xde kedut2 kulit sampai ler ke tua.. hahaha.. biar betik kan.. karang org kata aku pakai susuk pulak..

dulu aku n member umah masa kat skudai dulu, ada wat main cincin ketuk2 kat gelas tu, ikutkn game tu giliran aku kawin last sekali.. huhuhu.. dan ntah ler, secara betulnya, memang aku yang last kawin banding diaorg serumah tu even masa tu aku yg ada bf dulu.. hahaha... belum game yg tentukan berapa org anak kitaorg..

ermmm...

tahun ni aku sambut besday dgn status baru.. tunangan orang.. yelah mana penah jadi tunang org kan so special skit la walaupun xdpt nak sambut dgn en.kanda tapi takpela.. malam tadi en.kanda dah call.. aku dera dia bg ucapan pada aku panjang berjela dgn ayat2 jiwang karat.. hikhikhik..

"balik karang syg nak abg nyanyikan lagu besday pula tau, mcm tahun lepas..."

tahun depan sambut besday sebagai seorang isteri pula.. insyaallah, semoga dpermudahkan.. pastu tahun lagi satu aku target mahu sambut besday sebagai seorang ibu pula.. hahaa.. sungguh advance planning aku yer.. yelah cita2 nak anak ramai tapi kawin lambat kan, jadi aku kena la planning setahun satu.. oppsss, xbleh xbleh.. xrelevan xrelevan...

seperti aku ckp kat en.kanda, kalo kitaorg kawin lambat nanti anak masuk darjah satu, umur kitaorg dah bape.. iskkhhh mana bleh kan.. (ni termasuk ayat cadangan aku pada en.kanda masa suruh dia masuk meminang hari tu.. hehehe.. ayat yg sungguh relevan kan)

tapi xpe..

mengikut kata budak umah yg baru masuk umah sewa aku tu.. bila dia tnya umur aku la, then aku suruh dia teka je.. dia kata umur aku mesti bawah 25... hahaha.. sangat muda belia yer kawan2.. please jgn jeles dgn statement aku iteww... hahaha

mungkin sebab aku mengamalkan cream olay yg anti penuaan atau pun mungkin sebab aku terlalu cute utk umur aku ataupun otak aku yg kurang matang.. ahaha... tapi xpe.. bila aku pakai baju tshirt n jeans aku bleh menyamar jadi umur bawah 25thn yer kawan2... en.kanda kata aku mcm budak2.. ada ke dia kata nanti dia kena tangkap mcm sudin yg kawin budak bwh umur tu.. cehhhh... sgt tidak relevan yer en.kanda..

dulu la masa memuda dulu tu.. ni masa tunggu pmr la.. aku pegi cari kasut sekolah utk masuk form4.. ada ke org kedai kasut tu tanya aku result upsr aku berapa.. hehehe.. yelah time tu aku solid molid.. kecik jer, size tidak seperti skrg yer.. abaikan abaikan.. mesti diet, mesti diet sblm kawin.. huhuhu..

ok yer kawan2.. sape2 nak bagi hadiah tu jangan malu2 k.. bagi je kat aku.. nak transfer maybank2u pun ok.. ahaha...


daa... next entry k..



This entry was posted on Monday, July 26, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    amalina said...

    SELAMAT HARI JADI ye cik cinta..muga panjang umur dan cepatlah jodoh tuh ha..en.kanda boleh2 masuk minang cept, dah tak sabar dah tuh haa cik cinta kita nak ber anak..asik berangan jek lah kat ofis..betul gak kata cik cinta tuh, nnt brape lah umur time dpt anak..sian anak, mak n ayah dah warga emas ye cik cinta..hahaha..ni yang perasan sgt umur 25 tuh kenapa?mn budak yg sama rumah tuh, suh dia pakai cermin mata..amboi, muda belia ye..hahaha..tak relevan langsung tau..tak kuasa mak dengan statement si cik cinta ni..

  1. ... on July 26, 2010 at 5:01 PM  
  2. cinta said...

    amboiiii... xbaik jeles2.. tadi nyanyi lagu besday yg ke 25 kan kan.. hahaha..

    (p/s: komen ni harus direject tapi sebab nnti cik amalina complain, komen tak kena publish lak..)

  3. ... on July 26, 2010 at 5:06 PM  
  4. wildcutecat said...

    happy belated besday kak as. sory, lambat wish. bz sangat tak sempat nak masuk blog.

  5. ... on July 29, 2010 at 9:06 AM