Aku sangat keliru.. eceeceehh..

Camne kehidupan aku seharian kalau aku tak buka facebook? cmner dgn ladang peliharaan aku, cmner dengan kehidupan aku sebagai seorang mafia yang berjaya?

Tidaaakkkk!

Tapi aku perlu kerja, aku perlu fokus.. nampaknya aku kena tinggalkan kehidupan mafia aku sebentar bagi meneruskan kehidupan aku di dunia nyata ini.. untuk bekerja mendapat rezeki yang halal dan dapat menderma ke nilai3 dan merealisasikan angan2 aku utk jadi seorang pengantin yang best.. huhuhu lagi..

Maka.. dengan bestnya aku berikrar..

Biar apa pun promo utk mendapatkan senjata paling best pun kat mafia wars tu, aku cuma akan main lepas waktu keje.. (kira tak tinggal lagi tu..) haha.. kira aku cuma jadi penjahat separuh masa je yer.. xbleh jeling2 walaupun sekejap pada waktu opis.. xbleh xbleh..

lihat screenshot itu.. suda lvl 1035 yer kawan2.. huhuhu.. aku sangat pandai menghabiskan masa kan.. sbb tu aku perlu insaf.. insap insappp!!


Teringat dialog dgn en.kanda.. en.kanda sangat memahami perangai tunangnya ini yang suka sangat main mafia wars.. hikhikhik..

"sekarang syg dah level berapa main mafia wars?"
"xmerompak bank ke hari ni?"
"duit dah brp banyak hasil rompakan?"
(begitula soalan2 best yang tunangku utarakan kepada diriku... hehe..)

"skrg dh terror, dpt senjata best tadi.. dah masul level 1000++ dah"
"syg ingat nanti bila dh teror, level dah ribu2 syg nak wariskan akaun mafia wars ni kat anak kita la abg.. " (idea ini sgt bagus kan.. hahaha)

Ladang tanaman aku tu dah lama aku tak tanam apa2 tanaman pun.. asik lupa je nak tuai.. bela ikan pun rasanya dah mati.. bela arnab pun aku dah lama tak bagi makan.. cuma main mafia wars ni yg macam berhantu skit.. huhu..

Ok ok.. nak start keje la ni.. hehe.. k la yer.. nak update blog pun pas waktu keje la yer..


daa..bye bye.. aku yang agak semangat bekerja ingin keje dulu..




This entry was posted on Monday, July 05, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    haz'rule said...

    huyooo... koattt nih..

  1. ... on March 17, 2012 at 11:14 PM