Nak jadi pengantin bermakna memerlukan budget yang tinggi.. aduuuhhh.. pening ni nak fikir.. so hari ni aku surfing internet utk cari checklist n budget pengantin yang relevan n sesuai utk majlis aku nanti..

aku tak bersanding.. noktah!

nape tak bersanding?

en.kanda pun tak suka sanding2 ni.. even tgh couple ni pun kalau nak amik gambar dia punya la susah, kena snap senyap2 la.. kena bgtau dia la awal2.. kalau tak sure tak dpt nyer la, ada je la alasan.. nak minta mms gambar en.kanda pun payah yg teramat sangat..

"abg, nanti kawin nak ada photographer tau.."

"ermmmm.. "

"abg nanti nak amik gmbar outdoor tak?.."

"ermmmmm.."

"abg, nanti pengantin jgn syg amik gmbar sorang2 tau.."

"hehehehe.. mcm tau2 je..."

so xde sanding2 yer.. tp disebabkan keinginan aku yg mendalam utk ada gmbar cantik masa wedding nnti so aku pun tergedik2 kat kedai andaman utk amik pakej yg ada pelamin mini.. pelamin mini sahaja yer.. maknanya pelamin utk nikah la.. so masa akad nikah nanti aku akan duk kat pelamin mini ni la..

surfing2.. yelah sebagai pengantin moden mesti la surf iternet utk cari idea kan.. so aku mmg berkenan sgt dengan pelamin mini yang zalfie creation buat.. aduuhh cantik sangat2..

suka pelamin ada panel n letak bunga kat tengah2 tu.. dah tanya kat andaman yg dah tempah utk amik baju mkn beradap tu n dia kata blh buat.. tengok kat cth2 pelamin mini yg dia penah buat pun ada yg design mcm aku nak ni.. so proceed je la.. ermmm, xsabar nak jadi pengantin la.. hehehe...


This entry was posted on Sunday, June 13, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    amalina said...

    kita pon tak sabar gak nie..cannee.. ;)

  1. ... on June 30, 2010 at 4:20 PM