"Hello beautiful.."

"Hello handsome.."

Diantara dailog2 sengal yang aku n en.kanda suka sebut bila angkat call.. sebab tu aku syg sgt pada en.kanda.. sebab dia sentiasa buat aku senyum n suka layan karenah aku yang mcm budak2 ni.. belum termasuk ayat2 cinta yang mampu membuat semua org yg dengar muntah ijau.. hahaha..

walaupun dia nampak serius tp dia sentiasa jd tunang yang romantik pada aku.. en.kanda tak suka tunjuk2 dia caring tp bila xde org dia lagi manja dr aku tau.. he's my lover, kawan aku, tunang aku dan yang teristimewa pada aku..

Orang kata kita kena cari seseorang yg blh melengkapkan hidup kita.. Memberikan kita senyuman bila kita rasa penat dgn segalanya, berikan kita cahaya bila kita rasa semuanya gelap.. dan aku dah jumpa orang tu.. insyaallah.. permudahkan la perjalanan cinta aku kali ni..


Eiiii, mana en.kanda ni.. jam dah pkul 12mlm ni.. sessi berjiwang dalam telefon sepatutnya dh start ni.. isskkhh xbalik umah lg la tu.. syg dah rindu daaa... =)


This entry was posted on Monday, June 14, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    C.THYIEN.T said...

    en kanda tengok bola la

  1. ... on June 15, 2010 at 1:15 AM  
  2. cinta said...

    taklah.. sessi rasmi setiap hari ialah melepak di kedai mamak sambil borak2 dgn kwn2 dia.. huhuhu

  3. ... on June 15, 2010 at 8:35 PM