Hari ni adalah entry berkenaan kristal yer kawan2.. malam tadi punyala bersemangat aku memintal dawai2 iteww utk dijadikan bunga tangan kristal aku ler.. huhu, lepas pintal 3 batang dawai, lalu aku campakkan dawai itu ke tepi..

Kenapa?

Sebab lenguh tangan aku memintal dawai yg keras tu.. jadi pengajaran utk aku ialah mencari dawai yang lebih lembut sikit supaya pintalan tu nampak lebih kemas dan lebih cantik.. so dawai yg ada tu xbleh buat pintal bunga tangan lagi, kena beli dawai lain..

kat senawang di kedai bunga pengantin tu ada jual dawai lembik2 ni tapi mahal la.. (kalau aku kata mahal tu mmg mahal la, dahlah lembut pendek2 pulak dawai iteww.. tapi aku rasa dawai lembut tu sesuai utk projek bunga tangan kristal aku ni..)

ini ialah contoh dawai yang aku pintal mlm tadi.. (carpet aku iteww sgt sedap utk menguling2kan badan.. gebu2 gitu.. carpet sutera yang aku dapat free jer dr abg aku.. harga carpet itu mampu membayar baju nikah aku yer.. agak2 kalo xde duit aku jual carpet mau kaya aku.. hahaha)

Selepas projek memintal dawai aku menemui jalan buntu aku pun menghabiskan malam aku dgn melihat cerita katun barbie yang telah aku download secara haram..

Then pagi ni bos aku telah menunjukkan kat aku 3 utas gelang kristal yang dia beli dari Indonesia.. sangat cantik yer kawan2.. oleh itu terimalah posing dari tgn aku utk tatapan semua.. ahahaha..

yg ni design dia sgt unik kan.. belum penah tengok org ikat cmni..

tangan model ini bukan utk dijual yer.. sangat sesuai kan dgn tangan itew.. tulah aku dh minta free jer, tak tau la dpt ke tak.. present besday pun ok gak kan..

lihat tangan iteww yer, begitu tamak sekali ia memakai gelang2 kristal swarovski itu.. lihatla dunia, jelita kan!

Ini ler gelang2 yang telah diorder.. sangat cantik dan harga dia lebih murah banding beli kat sini.. ni kristal swarovski tulen yer kawan2..



sekian entry bergambar dari aku.. next entry please..




This entry was posted on Wednesday, June 30, 2010 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

    amalina said...

    kita pon nak free gak boleh tak?

  1. ... on June 30, 2010 at 4:15 PM  
  2. amalina said...

    alah..nape xbalas?? ;)

  3. ... on July 1, 2010 at 3:21 PM  
  4. cinta said...

    eh eh.. ni sape yer? tak kenal la.. hahaha.. xbleh la dpt free, bos dah bawak balik dah gelang tu.. huhuhu..

  5. ... on July 1, 2010 at 3:24 PM  
  6. amalina said...

    bos suh byr aeh??haha...

  7. ... on July 1, 2010 at 4:18 PM  
  8. cinta said...

    bos tidak berkata2 apa2 bg mengelakkan kena bagi free.. kan smlm bos amik pelan2 dr atas meja.. haha..

  9. ... on July 1, 2010 at 4:21 PM