Entry kali ni special aku dedicated utk kegilaan terbaru aku.. kumpul koleksi cloth diaper brand bamboolite.. hahhaa..

sejak aku terima parcel bamboolite pertama aku yg corak monyet2 tu, terus aku tergoda utk tmbah koleksi cd bamboolite lagi.. huhuhu.. yer, nafsu terbaru ini memakan duit kocek aku secara merbahaya.. (mahu tak merbahaya, satu cd bamboolite jer dlm rm55 to rm70)

suka design cd bamboolite ni sbb dia xde butang2 tp resize kat bhgn peha tu jer.. pastu cd dia comey molek jer.. material pun mcm cotton2 gitu tp bkn la cotton.. tp lain dr cd brand china len tu..

pastu disebabkan cd brand ni mahal.. aku prefer wat pre-order jer.. so cd yg dlm rm55 dpt rm44 n yg bamboolite premium day tu dpt rm55 je selai.. pastu deposit cume rm10 jer selai..

aku wat pre-order yg new print nyer.. super duper cute la sgt2..

jd kira congak skrg dh ada 5helai cd bamboolite.. huiyoooo.. patutla aku rasa aku mcm termembazir jer bulan ni..

haaa.. pastu de satu jenis bamboolite fitted.. best tul kan.. aku rasa best sgt2 la.. hahahahaha..

sape nak usha2 cd jenis ni leh g web dia.. www.bamboolite.com ..

pastu aku shopping barut baby gak.. barut ni penting la.. utk baby tak kembung peyut.. ada beli kat baby shop tp sume jenis kain yg nipis.. mcm tak best jer.. so aku beli yg handmade la.. dr jenis kain cotton.. hari tu aku beli jenis cotton flanel.. tp bila basuh mcm berbulu2.. tak best pula tp dia ada 2lapisan, cotton flanel n cotton putih tu..

yg ni aku beli barut dari kain english cotton.. breathable la utk kulit baby.. harga pun dpt selai rm3.50 jer.. murah giler sbb dia nk abiskn stok barut..


so far aku rasa barut kat kedai online ni paling murah yg aku dpt cari la.. sbb mostly dlm rm5 la selai.. cuma yg barut english cotton ni xde bentuk melengkung tu sbb owner kata ni stok memula dia buat barut.. tp cute kan? aku beli corak campur2.. ingat nak pakaikn baby barut smpai umur 3bulan++..

k la.. sambung nnti k..


This entry was posted on Friday, March 23, 2012 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Elly Anaille said...

    comeynye barut tu.. eh beli kat mane? mcm murah je..

  1. ... on March 23, 2012 at 2:42 PM  
  2. ReYNa said...

    sy blom beli lg bamboolite tu tp cam teringin gak.nnti nak usha gak,huhu,kain dia mcm cotton ek.oh,murah btul barut2 tu!untungla dpt murah

  3. ... on March 24, 2012 at 12:54 AM