Lama tak update entry dalam blog ni kan.. ye ye hari raya.. hikhikhik.. selamat hari raya aidilfitri sume.. tahun ni aku poce tak penuh, yelah tambah tolak period n demam panas sampai kena amik darah hari tu, hukhuk.. (tak poce sebab xsihat takpe tau.. hehe, tapi kena ganti la)

Tarikh kawin dah ada.. ye ye lagi..

Dengan rasminya aku umumkan tarikh perkahwinan aku iaitu jatuh pada 12 Disember 2010 bersamaan 10 Muharram 1432H... (macam pengumuman hari raya la pulak)

So apa yang aku sibuk buat sekarang? ermmm, jap aku fikir.. haha, aku tak buat apa2 pun.. makin nak kawin, makin aku rasa blur jer.. minggu ni nak g kursus kawin.. pastu nak amik borang2 utk permohonan nikah n booking tok kadi.. test HIV tu bila ek nak buat.. ermmm, mesti dlm kursus ni dia bagitau kot.. test HIV valid utk berapa bulan yer?

nikah nanti cadang nak buat kat umah jer.. mcm planning aku awal2 dulu, nak buat pelamin mini jer.. utk backdrop amik gambar.. biar lawa la sikit.. baju nikah masih belum siap lagi.. tailor kata bulan 10 ni siap.. fitting baju bulan 11 nanti..

kad kawin aku... ye ye ye lagi.. nak design sendiri ni.. aku menggunakan kreativiti separa sedar aku untuk menghasilkan kad kawin ala2 romantik menggunakan saki baki minda aku ni.. sekali dengan tag terima kasih..

tapi.. tapi..

banyak lagi belum buat n belum siap sepenuhnya.. xpela,, sikit2 ek..


k la.. daa sume.. mood apy sebab 'saya mau kawin sudaaa!!'




This entry was posted on Tuesday, September 21, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    liyana said...

    bestnye dah ade tarikh kawen. kitorang ni xde tarikh lagi pun. makin lame makin dekat, macam seriau je ye x.. hehe
    cayok2, buat pelan2 je k

  1. ... on September 21, 2010 at 4:12 PM  
  2. cinta said...

    xpe.. nnti ada la tu tarikh.. wat sikit2 sume.. nanti senang bila dh ada tarikh.. =)

  3. ... on September 28, 2010 at 1:27 PM