video

Dah 2bulan 11hari selepas majlis kawin kami.. Ni aku ada edit sikit gmbar kawin utk buat video akad nikah kami.. iskkhhh rasa mcm nak kawin lg larr... rindu pula masa2 buat persiapan utk kawin tu.. opppsss.. xmo xmo.. biar jodoh kami berkekalan di dunia dan akhirat.. aminnn..

"abg, jom kita g outdoor photo shoot lg nak tak?.." hehe..

skrg ni nak fokus utk kerjaya pulak.. baby? ermmm.. in progress, insyaallah.. doakan aku cepat2 dapat berita gembira k.. tak sabar nak tempuhi pengalaman jd seorg ibu pula..

daaa.. eh.. bagi la komen.. belog aku semakin senyap la sejak aku malas buat update ni.. hikhik..


This entry was posted on Wednesday, February 23, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    ♥LyNnDa♥ said...

    caiyOk3x lin..hekhek..suke bc nie...
    =P like this

  1. ... on March 15, 2011 at 4:37 PM